Want to share this Foto on another web-site or blog?

Paste one of the following lines in to your site, blog or profile page..

Script:

HTML (for myspace, bebo etc):

BBCode (for message boards/forums):
[ View the Fotopage entry | View the complete Fotopage ]



Mail this Foto to a friend



< Previous

Next >
[ View the Fotopage entry | View the complete Fotopage ]


Monday, 7-Jan-2008 14:49
Entry yang lepas-lepas


Mengorek2 gambar yang lepas-lepas :P


KEk ape nama ntah, dlmnye sponge cake with fresh cream + fruit cocktail. Utk besday adik - Ijan bln June lepas :flowers:


Kek Sponge Coklat + Fresh Cream + Fruits. Utk our 5th Annibesary :satisfied_nod:


Carrot Cake Arlina Umar +Cheese Frosting- Utk besday suami tercayang :flowers:


Kek Sponge + Whipped Cream. Time ni guna brand Vivo. Tak menjadi laaa.. Nak cover balik, tabur je coklat parut halus.. - Ni utk bonda kesayangan :flowers:


Kek coklat Zaima utk my 28th besday...hehehe...


Choc Marble Cheese Cake - Special request from Syahada :-D


Moist Choc Cake - From a daughter(nak kek yg lebih kurang mcm yg kt atas)


boxhousestudio :kak tun, tu lerr helper yang ada takat ni... :-D
Nur : tak de ngancam mana Nur.. :->
nabialishad : Tu bukan buat sekali harung, manyak kali harung laa LOL
masriyah : tq, masih banyak yg nk kena blajar lagi.. ;-)
mummy jam : Kami keluarge besar, buat kek sndiri lagi jimat.. ;-) kalo makan saje2 je sy prefer yg plain.
Lee Lin :tang buah tu yg slalu kena kebas dulu :-D
mamaella: tq, masih banyak yg nk kena blajar lagi.. ;-)
MamaFaMi : Yg berdeco tu sume sbb menyelebrate mama.. :-D
rose rinas_rh@yahoo.com : Alahai, kek tu pun kita tak penah buat lg... Tak berani amik tempahan..Try sifu2 yg sy linkkkan kt 'favorites' sana...;-)
ida65cakes : tq, masih banyak yg nk kena blajar lagi.. ;-)
siti sitiazma@gmail.com : Jangan ler panggil kita sifu kakkk $-) Tak layak la..
maklang : tengah lentur2 tangan maklangggggg :->
Ana : tq, masih banyak yg nk kena blajar lagi.. ;-)
MaDiHa : Kita jelesss tgk strawberry awakk tu taww!!! Skrg ni jarang update, tu yg skali update kengkadang kuar berjela2 gambar :P
Wiz : Thanx kak Wiz :-D Agak sibuk skrg ni, anak2 pun tak beberapa sihat.
Noi :Alahai.. takat buatkan kek jer Dr Noi..tu je yg termampu..;) :-(

© Pidgin Technologies Ltd. 2016