Want to share this Foto on another web-site or blog?

Paste one of the following lines in to your site, blog or profile page..

Script:

HTML (for myspace, bebo etc):

BBCode (for message boards/forums):
[ View the Fotopage entry | View the complete Fotopage ]



Mail this Foto to a friend



< Previous

Next >
[ View the Fotopage entry | View the complete Fotopage ]


Saturday, 26-Apr-2008 02:33
kek lagi dan lagi..

Balik je tournament bowling, terus tempek mekap kat choc cheese cake ni.. Ni kek bday utk anak sdare, memula dia request utk gambar tom n jerry.. dah wat outline tp tak sempat nak buat dlm masa 1/2 jam tu. Trus tampal edible image sponge bob ni. Blurr plak gambonye..




Vanilla sponge cake ngan whipped cream utk besday adik.. Mmg fail aje nak beat whipped cream ni.. Payung tu saje je letak kasi ala-hawai sket :-D :-D

© Pidgin Technologies Ltd. 2016